Ahoj všichni!
Konečně mám taky den volna :D Dnešní ráno bylo takové zatažené nevím jak u Vás, ale u nás to vypadalo, jakože bude každou chvilku pršet. A taky že ano. Přesně takové počasí na to si říct, že se nám nic nechce a proč taky něco dělat.
Řeknu Vám proč, sice když se Vám nic nechce je to otrava začít něco dělat, ale pak mi věřte nebudete litovat a budete za to rádi. Protože ta snaha se Vám několikanásobně vrátí,
Řeknu Vám proč, sice když se Vám nic nechce je to otrava začít něco dělat, ale pak mi věřte nebudete litovat a budete za to rádi. Protože ta snaha se Vám několikanásobně vrátí,
Já svůj deštivý den začala, miskou s bílým jogurtem a jahodami. Pak jsem se vrhla na 30 day shred s Jillian Michaels 2 level. (Tento program jsem cvičila už dávno, jen se k němu ráda vracím), Pro začátečníky je asi nejvíce vhodný, ale určitě neurazí i ty více pokročilé.
V dalším kroku jsem si chtěla uvařit něco, co by bylo jak zdravé tak i lehké. Rozhodla jsem se, zvolit červenou čočku, kterou jsem sice nikdy nevařila, ale opravdu mě mile překvapila. Už jste ji taky zkusili? jaké z ní máte pocity? :) Já jsem si jí tedy dala s klasikou a to s plátky kuřecího masa a jako přílohu jsem zvolila zeleninu, Tak tady máte ten můj dnešní výtvor. :)
Je spousta možností k čemu červenou čočku přidat a tady jsou její nejčastější úpravy:
Můžete ji například smíchat s nakrájenou čerstvou zeleninou, dát k ní zálivku a podávat ji jako salát.
Můžete ji dokonce přidat do těstovinového salátu + zelenina.
Můžete ji naopak nechat vychladnout a dát do pomazánky.
Můžete z ní připravit placičky pro další opečení na pánvi.
U červené čočky najdeme opravdu nespočetné využití, stačí jen trocha fantazie.
Mějte se hezky
Maky ♥
1 comments
Červenou čočku mám taky moc ráda (obecně všechny luštěniny) - dávám jí do zeleninového kari, které dělám a jinak je mým oblíbeným čočkovým jídlem tohle čočkové chilli: http://wish-hope-life.cz/cockove-chilli/ -> vřele doporučuju;-)
OdpovědětVymazatDěkuji za každý komentář. ♥