RECIPE: HOMEMADE HEALTHY MUSLI ♥

července 09, 2017

Ahoj všichni :)

Dnešní recept, bude trošku jinačí, než ty, na které jste u mě doposud zvyklí. Jelikož miluji anglický jazyk, chtěla bych zkusit začít psát, aspon nějaké články v angličtině. Ve skutečnosti to bude vypadat tak, že některé články nechám nadále české a nějaké povýším i o angličtinu. Začnu s tímto receptem, protože bych se o něj chtěla podělit jak s vámi, tak i se světem. ♥ 

Tento nápad mě napadl především k 1. výročí blogu, které bylo  letos v květnu. Je tomu už rok a skoro dva měsíce, co můj blog vznikl a získal si vás, jeho věrné čtenáře. Za to jsem nesmírně ráda a moc si vás vážím.  ♥ Proto bych k tomuto, i když trošku opoždenému výročí, chtěla povýšit aspoň svých pár článků na anglický jazyk. Snad se vám menší změna bude líbít a užíváte si léto jako já. ♥ Ps. brzy se můžete těšit na jedno menší překvapení na blogu, které vás jistě potěší. :)


A teď k dnešnímu článku. Připravila jsem si pro Vás recept na zdravé domácí musli. Jedná se o jednoduchou verzi, kterou zvládnete každý doma. Nebudete k ní potřebovat mnoho, ale za to vás mile překvapí. Tenhle recept je opravdu jednoduchý, zdravý a vážně dobrý. ♥

INGREDIENCE:
300 g ovesných vloček
150 g slunečnicových semínek
50 lískových oříšků
3 velké lžíce medu
2 lžíce slunečnicového oleje
50 g rozinek
40 g mandlí
skořice na dochucení

POSTUP:
Všechny ingredience smícháme dohromady a dáme na pečící papír. Pečeme na 170 stupňů cca 20-30 minut, během pečení je třeba často promíchávat. 
Nakonec necháme vychladnout a dáme do uzaviratelné sklenice. ♥


------------------------------------------------------------------------------------------
Hello there,

I have prepared one of my favorite recipes for you. For this time, it is homemade musli. It's a simple version, which is healthy and easy. I'm so glad, i can share this recipe with you with my followers. This recipe is so simple, healthy and very good.


INGREDIENTS:
300 g oatmeals
150 g sunflower seeds 
50 g hazelnuts
3 big spoon of honey
2 spoons of sunflower oil
50 g raisins
40 g almonds
cinnamon for taste

PROCESS:
We are mixed all ingredience together and give it to baking paper. We bake on 170 degrees, for 20-30 minutes. We have to mix up often between the baking.
In the end, we lets cool down and put it into some glassful. Enjoy it. ♥



Věřím, že se vám dnešní recept líbil a taky ho vyzkoušíte. :)

S láskou,
Maky ♥




  • Share:

You Might Also Like

14 comments

  1. Waau myslím, že na oživení to zní moc dobře přidat recepty psané v angličtině ♥ Přece jen angličtina je v dnešní době všude kolem nás :) jinak gratuluji zlato již k ročnímu výročí, ti mimoni mě opravdu pobavili :D ♥ Přeji mnoho úspěchů s blogem i nadále a hodně čtenářů, i světových :) a kdo ví, třeba příště budeš psát i rusky nebo německy :D ;) ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý recept, zkusím. Ale i skvělý nápad přidat i anglickou verzi :) Jen tak dál.

    OdpovědětVymazat
  3. S tou angličtinou je to zajímavej nápad, proč ne :) Rcept super, vypadá to docela jednoduše :) Cca, kolikrát si to asi míchala? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) Určitě vyzkoušej, je fakt moc dobré. ♥ Míchala jsem to asi tak 8x za celou dobu pečení.

      Vymazat
  4. No vypadá to skvěle! Bez musli si svou snídani nedokážu představit, moc díky za tip.
    Je určitě moc fajn, žes začla psát i v angličtině, přeji ti spoustu nových zahraničních fanoušků :)

    OdpovědětVymazat
  5. Fajn nápad s tou angličtinou. :) Jinak recept opět vypadá skvěle, jako všechny od tebe. :)

    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ti moc ♥ Angličtinu, jsem chtěla použít už dávno. :)

      Vymazat
  6. Vyzerá úžasne! :) Veľmi rada ho vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
  7. Na fotce to vypadá moc pěkně... už jsem dělala hodně druhů domácího müsli, tak vyzkouším i tohle :)
    Také jsem měla v květnu první výročí blogu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Určitě mužes zkusit, je fakt dobré. :) Tak to dodatečně gratuluju a přeju další úspěšné roky. ♥

      Vymazat

Děkuji za každý komentář. ♥