RECIPE: MUFFINY NA HALLOWEENSKOU OSLAVU ♥

října 05, 2016

Krásný den všem :)

Dnešním dnem jsem si pro Vás připravila zcela jednoduchý recept na báječné, zdravé a hlavně rychlé muffiny. Můžete si je dopřát jen tak k odpolední pohodě, či si je dozdobit na halloweenský večer a já Vám ukážu jak na to. Je to opravdu snadné. :) 

3/4 hrnku třinového cukru
3/4 hrnku mléka
3/4 hrnku olivového oleje
2 vejce
3 lžíce rumu (může být, ale i nemusí)
2 hrnky polohrubé pohankové mouky
1 prášek do pečiva
ovoce
 
Všechny ingredince smícháme do hustého těsta. Poté tekuté těsto naléváme do forem na muffiny a navrch poklademe ovoce. Ve formičkách dáme péct do trouby na 170 stupňů na cca 20-25 min. Muffiny v průběhu pečení hlídáme. Po uplynutí doby pečení, můžeme podávat. :) Pokud chcete, aby vaše muffiny vypadaly spíše do halloweenského stylu, zapíchněte do nich pár strašidýlek na tyčce, které seženete snad v každém obchodě, nebo si je snadno můžete vyrobit. :)


Menší tip: A pokud chcete mít muffiny spíše více čokoládové, přimíchejte do těsta ještě půlku rozpusštěné vysokoprocentní hořké čokolády či hrnek holandského . :)

Doufám, že se Vám dnešní recept líbil a máte se fajn. :)

S láskou Maky ♥

  • Share:

You Might Also Like

5 comments

  1. Muffiny mám moc ráda, ale nevím proč - nikdy se mi nepovedou :D Buď jsou rozpláclé, rozteklé nebo naopak krásné, ale nedobré :D A to vždycky jedu přesně podle receptů :) Ty tvoje vypadají krásně!

    Blog by Vea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to netuším čim by mohlo být. :D Děkuji moc :) ♥

      Vymazat
  2. Wau tak ty jsou luxusní ❤ hodně povedenej článek a díky tobě se těším na Halloween ještě víc než normálně :) ❤ určitě je s mamkou zkusíme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuu moc :) ♥ taky se už Halloweenu nemůžu dočkat. :) určitě vyzkoušejte, jsou výborné. :) ♥

      Vymazat
  3. Nádhera! Já na muffiny nemám trpělivost, ale tyto jsou senzační;-)
    Jinak děkuji za komentář na Oslí stezce, nedávno jsem tam přidala další tip na zpracování rajčat, tentokrát na domácí kečup, http://oslistezka.blogspot.cz/search/label/Tvo%C5%99en%C3%AD%20v%20kuchyni

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář. ♥