RECIPE: HEALTHY CHEESECAKE

června 29, 2016

Krásnou slunečnou středu :)

Tak máte mě zpět :D Dlouho jsem sem nic nepřidala, jelikož jsem tenhle týden měla opravdu nabitý. Z toho důvodu se to pokusím napravit alespoň teď.  Tak snad Vám dnešním článkem udělám radost. :)

Začalo nám právě léto, období prázdnin, nicnedělání, opalování a hlavně odpočinku. :) Na tohle období jsem se celý rok těšila ,jelikož patří spolu se zimou k mým nejoblíbenějším. :) Jenže nepřináší jen samé plusy, sem tam se tu najdou i nějaké mínusy. Například vysoká teplota, vedro venku a skoro kolikrát na umření :D Tohle období si prostě žádá něco studeného na ochlazeni :)

Proto jsem si pro Vás připravila recept na fakt božský a hlavně zdravý dortík z tvarohu, který nese jméno cheesecake. :) A co je na něm nejlepší kromě toho, že božsky chutná? :) Máte ho za chvilku. Je to fakt rychlovka :) Tak se do toho pustíme.

2 odtučněné tvarohy
 jeden bily jogurt
3 vejce
 1 balíček vanilkového pudinku. 

Tvaroh utřeme tyčovým mixérem, přidáme 4-5 lžic bílého jogurtu a vanilkový puding. Když máte hmotu dobře vyšlehanou postupně přidáváme jedno vajíčko za druhým (můžeme přidat sladidlo) Poté co máme hmotu dobře vyšlehanou, nalijeme ji do formy na dort. Poté přidáme dle své chuti a fantazie ovoce navrch. :) 
Dáme péct nejdříve na 175 stupňů cca 20 min. A pak troubu ztlumíme na 150 stupňů a pečeme na dalších zhruba 30 minut a je hotovo :) Dortík po vyndání z trouby dáme na pár hodin do lednice, aby byl výsledek co nejlepší :) 

Určitě ho vyzkoušejte, je to fakt dobrota :)

S láskou Maky ♥

  • Share:

You Might Also Like

13 comments

  1. Odpovědi
    1. Děkuju moc :) taky stojí za vyzkoušení. Je opravdu lehký a moc dobrý :)

      Vymazat
  2. ja mam nejradsi zimu, leto nemam rada vubec, prave kuli tomu teplu :-/ navic jako skolou uz nepovinna nemam ani zadny volno, takze je to cely na houby :-D recept vypada dobre, jednodusse a na leto pekne lehoucky jidlo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zima je opravdu kouzelná, nejvíc na ni miluju ten snih, který poslední dobou skoro není :/ tak to věřim, to je asi na nic no :D ..a děkuju moc :) přesně jednoduché a hlavně rychlé :)

      Vymazat
  3. Vypadá to nádherně :3 Já mám taky nejraději léto, ale poslední roky už umírám při těch teplotách :D :D Já bych v Africe žít nemohla :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé děkuju :) to vedro je kolikrát fakt na umření no :D tak to jsme dvě :D občas je to fajn, ale pořád se to nedá, nejhorší jsou snad jízdy veřejných dopravních prostředcích při těch vysokých teplotách :D

      Vymazat
  4. Mňam, to vypadá velmi chutně! Skvělý tip pro horké počasí, jako máme dnes! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Wau, tak to vypadá dost dobře! Taky zkusím... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju :) a chutná to ještě lépe :) tak pak dej vědět ;)

      Vymazat
  6. Mohu se zeptat jak jste dělala korpus dortíku? :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář. ♥